Accès privat
Recordar contrasenya
Butlletí


Agenda
No hi han activitats programades
Enllaços
Portal d'entitats

L'Ajuntament de Naut Aran ofereix la possibilitat a totes les entitats del municipi de tenir el seu propi espai a la Xarxa.

Com a entitat del municipi, pots sol·licitar aquest servei omplint aquest formulari. Un cop enviat, comprovarem les dades,  i un cop validades, rebràs a la teva bústia de correu un missatge de confirmació. A partir d'aquest moment l'entitat ja disposa d'un lloc web totalment personalitzable a més de diferents serveis online com enquestes, comunicats i butlletins per als socis de l'entitat.

Un cop personalitzada la web, aquesta serà accessible a través d'una adreça web del tipus http://www.lleset.com/nom_entitat

Un valor afegit a aquest servei és el fet d'aparèixer al llistat d'associacions d'aquest portal, millorant d'aquesta manera l'indexació del lloc web als buscadors més habituals i per tant, fent més senzill als visitants del vostre espai el fet de trobar-lo.

Per a qualsevol altre dubte en relació al servei podeu utilitzar l'apartat de contacte. Intentarem resoldre les vostres qüestions el més aviat possible.